...В
ик
он
ує
ть
ся
...

Комерційна пропозиція від 02.04.2019 року №2 держлісгоспам отримувати додатковий фінансовий дохід - винагороду в розмірі 0,3% (без ПДВ)

Згідно ст.ст. 5, 6, 10 ЗУ “Про електронні документи та електронний документообіг” ТОВ “Українські торгові електронні системи" (відправник/автор) надає Вам (отримувачам/адресатам) підписаний ЕЦП електронний документ (ФАЙЛ У ВКЛАДЕННІ) з комерційною пропозицією від 02.04.2019 року №2 щодо співпраці.

Відправник (автор): ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРАЇНСЬКІ ТОРГОВІ ЕЛЕКТРОННІ СИСТЕМИ», КОД ЄДРПОУ 41286748

40030 СУМСЬКА ОБЛАСТЬ, МІСТО СУМИ, ВУЛИЦЯ ІЛЛІНСЬКА, БУД.7А

п/р №26005055040593 в СВ ПАТ «КБ «Приватбанк» МФО 337546 тел. (0542) 770-683, адреса електронної пошти: utesystem@gmail.com 

Отримувачі (адресати): Державні лісогосподарські підприємства України, Державне агентство лісових ресурсів України, Обласні управління лісового та мисливського господарства.

ТОВ “Українські торгові електронні системи" у зв'язку із скасуванням в судовому порядку наказу Держлісагентства України від 19.02.2007 року № 42 “Щодо вдосконалення механізмів продажу необробленої деревини” та враховуючи публічні виступи офіційних представників ДАЛРУ, що наголошували на проблеми в реалізації необробленої деревини та псування її на складах державних лісогосподарських підприємств (далі – держлісгосп), пропонує держлісгоспам отримувати додатковий фінансовий дохід - винагороду в розмірі 0,3% (без ПДВ) від суми кожного укладеного договору купівлі-продажу між цим держлісгоспом та покупцем, за результатами електронних торгів ЕТС, одночасно здійснюючи прозору та ефективну реалізацію необробленої деревини у відповідності до принципів вільної конкуренції, використовуючи сервіс електронних торгів (аукціон/редукціон). Редукціонце процедура проведення електронних торгів з можливим зниженням ціни/вартості лоту/товару, в разі відсутності на нього попиту (рішення щодо використання сервісу приймає продавець).

Просимо ознайомитись з перевагами, можливостями та умовами використання сервісів ЕТС та розглянути можливість співпраці (ФАЙЛ У ВКЛАДЕННІ).

Підтвердження достовірності ЕЦП електронного документу: веб-сайт АЦСК «MASTERKEY»/www.masterkey.ua/

З повагою,
Українські торгові електронні системи

Файли для завантаження:
Комерційна пропозиція ТОВ УТЕС від 02.04.2019р. №2.PDF