...В
ик
он
ує
ть
ся
...

Шановні колеги!

Відбулася нарада щодо впровадження електронної системи проведення аукціонів з продажу деревини

У форматі дискусійного обговорення та практичного навчання учора, 10 серпня, відбулася семінар-нарада, під час якої йшлося про особливості впровадження електронної системи проведення аукціонів з продажу деревини.

Участь у нараді взяли начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко, його заступник Олександр Рибчинський, голова асоціації деревообробників Волині Іван Литвинюк, голова біржового комітету (ТБ «Універсальна – Полісся»), Володимир Макарчук, представники ТОВ  «Українські торгові електронні системи», директори державних лісогосподарських та лісомисливських підприємств, суб’єкти підприємницької діяльності, які, безпосередньо, планують стати учасниками електронних торгів.

dsc_0249

Відкрив засідання Олександр Кватирко. Керівник управління привітав учасників семінар-наради, зазначивши, що така зустріч викликана необхідністю освоїти нові знання щодо користування електронною програмою.

Варто зазначити, що стратегічне рішення про перехід на електронну систему торгів було прийняте керівництвом Держлісагентства.

dsc_0255

Олександр Кватирко наголосив також, що така ініціатива не дивує, адже час не стоїть на місці, ми маємо рухатися вперед, в тому числі й осучаснювати процес продажу деревини на аукціонах. Електронний формат покликаний зробити цей процес прозорим, відкритим та знизити різного виду корупційні ризики.

Тоді Олександр Михайлович запросив до виступу представника компанії-розробника одного з електронних майданчиків Юрія Смоляра, котрий покроково, на прикладі безпосередньо реєстрації у системі, участі в електронному аукціоні розкрив основи та розповів про правила, яких повинен дотримуватися учасник торгів. Також відповів на запитання, що виникли у підприємців під час обговорення.

http://lis.volyn.ua/?p=25665#more-25665

dsc_0243