...В
ик
он
ує
ть
ся
...

Шановні колеги!

Товариство з обмеженою відповідальністю «Українські торгові електронні системи» пропонує провести електронні торги (аукціони) з продажу необробленої деревини лісокористувачів Сумської області 18-28.09.2018 р. (щодня) використовуючи електронну торгову систему /utes.net.ua/ (надалі ЕТС).

Державним лісогосподарським підприємствам (далі - лісгосп) пропонуємо отримувати додатковий фінансовий дохід, одночасно здійснюючи прозору та ефективну реалізацію необробленої деревини у відповідності до принципів вільної конкуренції, використовуючи сервіс ЕТС без зайвої участі товарних бірж. В разі Вашого небажання отримувати додатковий фінансовий дохід УТЕС пропонує ці кошти надати в розпорядження авторитетної громадської організації для подальшого використання у вигляді допомоги діючим учасникам Операції об’єднаних сил (ООС) на сході України!

Регламент проведення електронних торгів (аукціонів) (далі – торги) з 18-28.09.2018 р.:

Формування лісокористувачами он-лайн заявки на продаж в Кабінеті клієнта ЕТС 18-28.09.2018 р. щодня до 09:50.

Участь в аукціоні для лісокористувачів безкоштовна!

Покупці матимуть можливість з 10:00 до 12:50 щодня 18-28.09.2018 р.:

Додатково повідомляємо фінансові умови для покупців:

           Початок аукціону о 13:00 щодня 18-28.09.2018 р.

Після завершення аукціону ТОВ «Українські торгові електронні системи» опублікує підсумки на сайті. Всі учасники аукціону матимуть можливість отримати проекти аукціонних свідоцтв, договорів купівлі-продажу, специфікацій у власному Кабінеті клієнта ЕТС та за електронними адресами (вказаними при реєстрації в ЕТС).

Дякуємо за співпрацю!